Anotace: ...
Chtěl jsi pár mých řádků
a snad i můj polibek,
když vkládala jsem basně
na okvětní lístky tvé růže.
Snad dala jsem ti úplněk
naší včerejší noci v tvém objetí
a na cestu svítila lucerna
na nočním nebi, která snad
v naších srdcích nikdy nezhasne.
Nenech mě samotnou. Bojím se.