Tehdy s Tebou
Anotace: ...a tím to začalo
Poslouchám…
Poslouchám tóny podmanivé hudby.
Oči zavřené
A za nimi
Běží mi
Vzpomínky
Tančím…
Tančím v rytmu hudby
Stejně jako tehdy
Přesně tak
Jako ve vzpomínkách
Zpívám…
Zpívám si jako předtím my,
když jsem spolu poslouchali
tuhle hudbu
a tančili v jejím rytmu…
Jsem šťastná…
Jsem šťastná, když vzpomínám na ten den
Kdy jsem spolu slyšeli
Tuhle hudbu,
Tančili
A zpívali jsme…
Byla to nekonečná chvíle souladu,
Souznění,
Porozumění,
Sdílení…
Harmonie
Jsem smutná…
Jsem smutná,
Když teď sama poslouchám,
Zpívám a tančím….
Vzpomínám…
A dochází mi,
Že právě tehdy
Jsem se do
Tebe
Zamilovala….
Přečteno 437x
Tipy 1
Poslední tipující: Cot death
Komentáře (0)