Tři vrásky po Tváři se Ti má lásko linou,
Tři říčky tajemné do krásy pomalu plynou,
Po tváři bloudí prsty mé a hladí ty vrásky,
V klubíčku schouleny v klínu Tvém usínám z lásky.
Ty jsi má můra nočního snění,
A také naděje ranního kuropění,
Ty jsi má maličká tančící víla,
A také zdroj a bezedná víra.
Škrábni mne střepem pro štěstí, škrábni jen tak z lásky,
Budu Tě pořád milovat, i když budeš mít víc jak tři vrásky.