Anotace: Ztratila jsem srdce svoje, uteklo mi do daleka, kde chtělo být jenom Tvoje, doufalo že na něj čekáš. Co je s Tebou, co se stalo, proč mlčíš, kam zmizla slova, chtěla bych se do Tvých očí, dívat moje lásko znova.
Dík za účast... Další svědek mých spackaných činů...Ale ty smíš...:) Tebe mám rád grázlíku...:)
PS: Pojedeš na sraz?:) Bych tě rád poznal...:)
08.02.2007 23:55:00 | Favi
Nevím, řekla bych, že láska se snad ani nehledá, ona přinde sama, sama si Tě nande a bude to jistě brzy ... zas k Tobě zavítá a přeji, aby nikdy neodešla.
07.02.2007 17:19:00 | NikitaNikaT.
hee.. ty jseš mi nerozhodná.. :) nevyměnila si včera náhodou nějakou básničku ? :)
ale je krásná.. to se musí nechat :)
06.02.2007 08:34:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
:)...jo láááska:)...tu si zaslouží každý, ale ne každý ji dokáže prožít:)
05.02.2007 17:07:00 | Lizzzie