Vysněné ráno
Anotace: prostě vysněné ráno
Když opláchnul jsem z čela prach noci,
když v zrcadle tvář žebrá o pomoci.
Chtěl bych ti uvařit kávu.
Když ráno sychravým dechem pohladí,
když ze dveří nespěcháš a nic ti nevadí,
Chtěl bych ti pomoct do rukávu.
Přečteno 503x
Tipy 3
Poslední tipující: Amelie M., MishaX
Komentáře (0)