souznění šálků plných máje
pro půvab právě narozené Evy
slitovné cévy?
a v mužské válce jednorožců
zvítězila kolenatá Marilyn
pití?
jedenkrát čaj
pro žíhaný klín
kdyby jsi napsala pouze větu souznění šálků plných máje a k tomu přidala tuto fotku tak odpadnu,natož s celou básní,tohle je tak povedené že jsem si uvnitř úplně zajásala!:)
14.09.2015 18:46:31 | střelkyně1
Markétko, mne na první pokus zaujaly nejdříve dva hrnky...a teprve pak přišlo to další:-) a děkuji ti, Ív...
14.09.2015 20:19:32 | básněnka
souznění šálků plných máje...to je velmi hezké básnivá a fotka jako sama báseň ukrytá v šálku ..asi si dám kafe bude dlouhá noc dnes;)
12.09.2015 21:20:38 | xoxoxo