Dvě slova
Anotace: Nejlepší dvě slova na světě
Všechno chci říct,
slova nenacházím.
Dvě slova chci říct,
říct však je nesmím.
Nechci říkat nic,
a přece si rozumět.
Křičel bych do světa,
co říct bych ti chtěl.
Bojím se však,
že svět by slyšel.
Komentáře (0)