Anotace: ...
Cítím, jak tvé duhové konfety
vymetají koutky mých očí.
Cítím, že jako ty se mnou,
stejně tak s tebou já bělostně začínám
..a barevně končím..
Vidím tvé bezelstné kroky,
co na steč jdou v studánky mé, plné temnot.
Vidím, že letky ti řídnou, když drtí je broky,
broky v řasách mých zastydlých obav
..co znají pouze svůj stařecký chrapot..
Slyším píseň labutí,
tu, které aplaudují mé dojaté koncertní síně.
Slyším, že za chvíli zarmoutí
zahubí mě, ne dřív, než tebe
..když zhasínáš na mém klíně..