Anotace: ...
Bylo jen ticho podbarvené tmou
a pár slov, co jsem ti chtěla říct,
měl jsi hned odpověd,
v mých rukou pár pomačkaných lilií.
Snad vhodíš mi pár růží mezi poštu,
abych mohla snít už trochu klidně,
tam trhat s tebou rosu z trávy
a čekat na polibek jako na zázrak.
V noci nechat padat horký déšť,
ve dne se nechat líbat od tebe,
na večer už snad jen hledat štěstí
a starosti nechat v tvém objetí.