Anotace: ženy jsou inspirace ... :-)
Jitřenka na ranním nebi hlídá Tvé nejisté krokySvým sestrám tiše vyjeví tvé jméno sladké,Tvou krásu nebeskou popsat trvalo by roky,Tvůj milenec laská tě něžně, hladí ti boky,Líbá Ti ústa, ňadra a v klínu skládá své tělo vratké.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?