Anotace: Ach, co vše se skrývá v korunách javorů.....
Do korun javorů lezou holky nahoru. Při absenci kalhotek hlava myslí na dotek.
Já nevím, já do korun javorů nikdy bez kalhotek nelezla ... ;) :) jinak úsměvné :)
18.09.2015 02:37:15 | Aiury
me to pobavilo
17.09.2015 14:23:23 | James Libustka
Já se taky hodně nasmál, než jsem to dopsal.
17.09.2015 15:50:16 | Rolník
že při absenci kalhotek hlava nemyslí na nic jiná část myslí na dotek - to ví i každý panic
17.09.2015 13:06:54 | hanele m.
Možná se to zdá absurdní, ale i tady muži používají k myšlení hlavu.
17.09.2015 14:20:13 | Rolník
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?