Směr růstu
Anotace: Smutné uvědomění sama sebe. Zklamání z lásky.
Lidé nám šáhli na něco,
na co neměli.
Šáhli nám do niterního nitra.
Nikdy neměl nikdo,
nikoho do ničeho nutit.
To je zlo, už samo o sobě.
Šáhli nám na naši niterní podstatu duše.
Jde z toho už jen cítit,
obyčejné klišé.
Šáhli nám do naší podstaty,
do naší prostaty.
Do sexuální energie.
Odkuď vše na Svět vyvěrá a plyne.
V doufajíc, že ten jedinec zhyne.
Šáhli nám na Náš směr.
Jako bonzai na větývky.
Utlumily kreativitu,
do větru.
Šáhly nám na svědomí.
Stím, že nás nic nezlomí.
Jsem jako bonzai v květináči.
Co si to náhle uvědomila
a na Svět se znova rozpomněla.
Už mi ten květináč nestačí.
Já už jsem prostě jinačí.
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: ElaJah
Komentáře (2)
Komentujících (1)