Anotace: ..Léto, neodcházej mi, obejměme se ještě naposledy..s láskou, tvůj Podzim.
Kaktusy, co doufaly ve vlahé dotyky,
roztekly se horkem v tvých zlatavých pouštích,
ve kterých není pro mne již náručí oáz.
V den, kdy obloha vydala deltoví s krvavými potoky,
rozťalas ve dví proud purpuru, co zdrojem slov prázdných.
a nebralas v potaz, jak skutečný skicuješ obraz.
Za vlastních podob býval jsem sychravý,
však s tebou jsem zazářil v říji mých listopadů.
Tak proč mi unikáš s pasáty v africké roviny?
Bez tvých lét babích já v úmoru zapadu.
Přines mi spásné břehy svých úsměvů,
neb popely jejich jistě mi darují oblevu.
-pak letkami fénixů zchladím tvé rty-
ST. Nemám slov. Je to...úžasný, má to hloubku.
18.09.2015 21:07:01 | Rozčtvrcená Básnířka
Díky, hloubku to opravdu má, zejména pro mě, protože za týden odejde i to mé léto (resp. já odejdu od ní)..:-/
19.09.2015 15:21:39 | GiovaniDaVinci