Jsme milenců pár, co láskou hladoví,
Jen Ty a Já, My, jsme prostě takoví,
Nestůj a pojď, svou ruku mi dej...
Tvé oči modré vstřícně hledí touze,
Skloním se a políbím Tě dlouze,
Vím co dělat mám, tak nenapovídej ...
Mám Tě moc ráda, jsem Tvoje maličká,
Špitla jsi včera tiše, červená celičká.