Anotace: Panenské kráse v rozpuku, která skrývá tolik cest, tolik možností, tolik příslibů, inspirace, dává sílu, je můzou, je matkou tisíců bojovníků za lásku, jejich milenkou i sestrou...
Studánko čistá
Jsi plná krásy
Nebeských tónů
Král na svém honu
Žízeň svou zhasí
V lůně tvém dozajista
Rozdělá hlínu
Vystaví Tobě
Malebný stánek
Chladivý vánek
Dopřeje sobě
U jeho stínu
Studánko čistá
Strážkyně místa
Růženko pětilistá