Pozerám sa do slovníka
hľadám správnu vetu
chcela by som preložiť
čo si cítil keď sme boli spolu?
teraz je všetko iný
taký prázdny
naraz tichý
pred sebou máme
len prázdnu mapu
som cudzinkou
v tvojom srdci
a ty si šiel na inú stranu ...
Krásně vyjádřené, Kett. Všechny cesty se někde pojí stejně tak, jako řeky :o)
22.09.2015 11:56:43 | Akrij8