Šuplík a drátěnka
Anotace: Krásná představa, na kuchyňské lince...
Šuplík v něm drátěnka,
na lince láhev,
vedle si posadím,
krásnou tu pánev.
Trošku ji obnažím,
pohladím povrch,
jemně ji naznačím,
není to podvrh.
Cítí to ona,
cítím to já,
zase a znova,
bude to ráj.
Když měníme tvary,
při bezesném chvění,
jeden se v druhého
pomalu mění.
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jort, Aiury, A42, Helen Zaurak, Frr, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)