společna řeč
našli jsme společnou řeč
i když je to vlastně jen křeč
tváříme se přáteli
přitom já doufám že skončíme v posteli
že promilujeme celou noc
proč já tě miluju tak strašně moc.
nebyla by to laská jen na jednu noc
já miluju jí strašně moc
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)