Anotace: Pocity se mísí, někdy nevíš, čí jsi....Jedno je však věcí jistou, chce to zůstat optimistou. (přemýšlel jsem i o sekci "humor")
Ach, mému děvčátku
nedám už víc pusu
propadla pozlátku,
šperku a luxusu.
Zbalil ji u banky
finanční ředitel,
blesk zničil červánky,
všechno je na pytel.
Teďka mu po nocích
dělá, co poručí
- tak se lze domoci
kabelky od Gucci.
Když tuhle kurvičku
píchá do prdele,
na krk jí dá smyčku
a chrochtá vesele.
Jak se chlap udělá,
stříká jí po ksichtě,
Ona je veselá
- dnes už má po šichtě.
Ach mému děvčátku,
nedám už víc pusu,
leda tak oprátku,
příspěvek k funusu.
to tě nemá co mrzet, než přijde na to že se nechala ponižovat, bude stará a škaredá, a nebo se jí to tak líbí a pak se k Tobě nehodí ;-)
hlasuji pro sekci humor
24.11.2015 10:36:55 | chatter
Polítovánihodný úředníček.
24.09.2015 22:22:19 | Lilien