Pohroužena do hlubokého snění
v krajině, v které se tak snadno věci mění.
S vůní aviváže pohlazením pro duši.
Sním o tom, jak Mars dobývá Venuši.
S květy fialek na louce ložního povlečení,
poddána hrátkám vábivého skotačení.
Za svitu měsíce a taky několika hvězd
sním o tom, jak by mohla Venuše svůj Mars svést.
Zachumlaná po bradu
s chladem přicházivšího rána
probouzím se v prázdné posteli.
Sama.