Anotace: Zhaslo světlo, propast ve mě se otvírá, jsem trosečník v moři, a bouře sílí, ve spárech mě má. Odkrývám svou tvář
Chci tvé rty
tak líbej mě víc
ta exploze a pár vteřin
na nic víc nevěřím
Odkrývám svou tvář
Nemám se kde skrýt
jsem terčem ostrých střel
vždycky minou ten svůj cíl
žiju dál, nezraněn
Zhaslo světlo
Propast ve mě se otvírá
jsem trosečník v moři
bouře sílí, ve spárech mě má.
Odkrývám svou tvář
Nemám se kde skrýt
jsem terčem ostrých střel
vždycky minou ten svůj cíl
žiju dál, nezraněn
Věčná je poušť
smrt mi ruce podává
ale tam někde uvnitř
nový nádech začíná
Odkrývám svou tvář
Odkrývám svou tvář
Nemám se kde skrýt
jsem terčem ostrých střel
vždycky minou ten svůj cíl
žiju dál, nezraněn
Dlaně tvé
to málo, co já chci mít
když písek a žár mě pálí
Kůže tvá je místo
kde já chci žít.
Odkrývám svou tvář
(Hanuš Šparlinek, 25.9.2015)
Čtu dnes již podruhé, a stále na mě Tvoje báseň působí stejně, připadá mi jako text písně! Myslím, že by mohla být skvělá ... :-)
26.09.2015 17:28:15 | Helen Zaurak