Jsi voda z páry
co plní mraky
a po nocích se toulá
po vyprahlých
pláních
Jsi malý křížek
na rozcestí
co se zatřpytil
v mých dlaních
Jsi napršený prach
z cest bez konců...
...i pouhý sen
na který si k ránu
nevzpomínám
Jsi moje touha
ukrytá
v truhle podvědomí
na kterou
už téměř
zapomínám...
Sladké je zapomnění...radši netruhlit...
ale pak by nebyly básničky hezky teskné ..
ST :)
26.09.2015 23:10:48 | MARKO
a právě proto je Ti na celej život..teda Niki..jseš šamankou něžného šepotu..
pST*:-DD
26.09.2015 18:45:08 | Frr