Tělem mým to prostupuje
jako žár, jako euforie...
moje duše koncipuje
však v mysli mé hysterie.
Střeva mám jak hadí těla
hlavu jako ostrý střep
v nitru jsem celá ochraptěla
v myšlenkách zhořkla (jako grep)
Verze všeho je jen jedna.
Láska. Vášeň. Poblouznění.
Rozum prchá v nedohledno.
Marné je jeho nahánění.
Akustika mého tepu
způsobila arytmii
a uzel
srdečních blan
Dost dobré ;)
30.09.2015 09:56:44 | xoxoxo