V pavučině
odhodlaná
dnes
prostřu andělům
jsi mým hostem
a já jen vzpomínka dávná
k černobílým
obrazům
štětec z křídel
tuší čmárám
rozpiju tě
do kaňky
navždy se tě lásko
vzdávám
prostřu do krajky...
krásné prostírání, milá Kett, ale lásky se nevzdávej, prostírá se pro Tebe :o)
02.10.2015 22:03:04 | Akrij8