Na pláži z oblázků,
vyskládalas moje jméno.
Myslela přitom na lásku,
ty a já, my dva
jaké by to bylo.
Na pláži do písku
vkreslila velké srdce.
V hlavě nechala znít
tuhle písničku,
ode mě čtyřlístek
choulíš v ruce.
Protože milovat se smí
ba dokonce i musí.
A ten kdo nechce, nevěří
ať alespon to zkusí.
Zažít pocit kdy srdce
vyskakuje z hrudi.
Kolem tebe tančí andělé.
V okamžiku cesta trnitá
mění se v krásu z růží.
Když společně po ní jdem - my dva