Je t´aime
Anotace: ...laska beze zbrani, musi zvotezit...
Závojem snů sladce mě přikrýváš,
životem dnů krásně se usmíváš.
Barevným šálem mi ztuhlou tvář zakrýváš,
v poslední bitvě, už zapomínáš.
Dnes padl tvůj hrdina,
v ruce měl zbraň,
jen je t´aime ti řekl,
vzpomeň si naň.
Krví svou zaplatil vysokou daň,
prober se, vstaň!
Komentáře (1)
Komentujících (1)