Dva proti sobě
Anotace: aneb inspirace někým jiným...
Mám dvojí tvář ...
odbyla jsem zpověď.
Vážně? ...otázal se,
nevyveden z rovnováhy.
Jistě, milý pane,
nosím ji po kapsách,
vyndávám jí za úsvitu
nebo v temných nocích.
Tak mi ji ukažte,
chci její výraz znát,
slečno, já na kolenou prosím Vás,
jistě je jiná.
Ovšem, je jiná,
jak dítě,
nepoznal jste však nic,
jste slepý, spíte.
Co dělat mám?
Poraďte mi ...
Přečteno 411x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, jitoush, Frr, enigman, Aiury, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)