já tě miluji
Anotace: já tě totiž miluji
Jsi pro mou duši lék,
S tebou jsem šťastný,
Jen tobě patří můj vděk,
S tebou zažívám doby krásný.
S tebou se směju jen od srdce,
S tebou je mi prostě krásně,
Jen tebe chtějí objímat mé ruce,
A proto ti skládám básně.
Prostě jsem zjistil že tě mám víc než rád,
Já tě totiž miluji,
Teď už přeji si ať nezůstanu jen kamarád...
Komentáře (0)