Miluju tvůj úsměv.
Hlavně za tmy,
když ho nevidím a i přesto vím, že se usmíváš.
Ležím vedle tebe,
cítím se tak v bezpečí.
Uklidňuje mě tvá teplá hebká kůže, voníš tak omamně.
Snažím se vrýt si ten okamžik,
dotknout se každého kousku tvého těla,
poslouchat tvůj dech a vzdechy, ochutnat i cítit tvé vzrušení.
Jsi jako droga,
nemůžu se tě nabažit.
Čím dýl tě užívám, tím víc jsi mojí závislostí.
Je tma.
Je tma a já se usmívám,
takhle asi vypadá štěstí.