Když stoupám dolů
a duši mé
narostou křídla,
nastoupím v gondolu
a spolu
porušíme
veškerá pravidla.
Když padám v nebe
a srdce mé
zaprodám peklu,
vezmu si Tebe
-bohulibě-
zasmilníme
v měsíčním cyklu ...
Srdce mé si klidně vem
Protože já už stejně
patřím peklu.
Tak vítej u nás
Duše čistá...
Nedalo mi to..,promiň.... :-))
06.11.2016 01:16:03 | Mácha
Tak jsem popřemýšlela nad tím cyklem, no jo...usmívám se,ale někdo už smilní i bez něj:-)
14.10.2015 09:50:02 | básněnka