Pavoučí cit
Anotace: Pojď, zapleteme konce do pavučiny citů ...
Utkat slova básně,
hladce, lehce, tiše,
rýmy vyzní krásně,
sloku další píšeš.
Jít a říct bez bázně:
Lásko, miluji Tě!
Něžně, vroucně, rázně,
zapříst dlouhé nitě.
Pojď zapleteme konce
do pavučiny citů,
jen jestli chceš.
Stříbro měsíčního světla
na vlákně pavučiny
náš bude další verš.
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, Jort, enigman, Kett, Aiury, Rozčtvrcená Básnířka
Komentáře (2)
Komentujících (2)