Muž a žena
Anotace: Inspirace životem
Proč bůh dává ženu k muži,
když ji jenom muži mučí?
Proč se smát na člověka,
který z ženy dělá jen otroka?
Je snad méněcenná,
je snad nedospělá?
Má mu slepě sloužit,
nic lepšího si nemá zasloužit?
Asi ano muž se směje
a za jinou sukní už se žene...
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, enigman, bogen
Komentáře (3)
Komentujících (3)