Špatnej hotel
s malou postelí
špinavý okna
peřiny mě nehřejí
Prázdnej bar
bez telefónu
nemám
jak ti vědět dát
že tě rád mám
a, že chci zpátky domů
že věty co jsem řek
skutky který vykonal
přál bych si vzít zpět
aby mě tvůj dech, znovu hřál
Já vím,
nejsem včerejší
pod oknem tvým
skládám
tuhle melodii
Vzpomínám
jak bylo to fajn
když jsme spolu byli
jako pár
ádherné a nejhezčí na tom je, že est to psáno s života:)
01.05.2018 21:43:00 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA