Anotace: Pro jednu dívku...když jsem se s ní rozloučil. Ale ne napořád, viď ;-)
dobře....teď se červenám:D....já tu pro tebe už hotovou mám...jen se mi nelíbí jako všechny moje díla...tak doufám že tebe neurazila a aspoň trošku tě potěšila;)
08.02.2007 10:55:00 | klarosa
klarosa: Poslední dvě sloky už tam jsou trochu napasovaný. Ještě víc se vzdalujou a to téma zobecňujou a jsou spíš pro mě než pro tebe ;)
Ale neboj, ta poslední básnička pro tebe bude nejlepší...
06.02.2007 21:56:00 | Raphael
začátek super...konec už moc nechápu...ale v tom je to kouzlo, nemůžu vědět všechno...a rozhodně né napořád to vím určitě:P
06.02.2007 21:36:00 | klarosa