Anotace: .
Bez myšlenky, bez citu
Bez milenky, limitu
Beze stránky v úkrytu
Nad kahánky, nad svící
Nade hvězdou zářící
Blikající, svítící
Matně jasnou, vábící
Beze strachu, bez bázně
Absolutně bez víry
Brouzdám nocí bez víly
Kde jsme moje milá, malá
Ustavičně mluvili
Beze slov a bez hlasu
Zaskočeni v úžasu
Avšak hlasně do noci
Víš potřebuji pomoci
S tíhou lásky v srdci mém
Tobě navždy oddaném!