touha po objetí
Anotace: nevím..zamilovaně asi moc psát neumím.....ale snad se v tom aspoň někdo pozná..
Když chtíč mysl posedne
a srdce touží po objetí
smutek k tobě usedne
stáváš se jeho obětí
ten po jehož náruči toužíš
někde daleko od tebe sedí
pro jedno objetí se soužíš
slzy z očí cestu vědí
však útěchu dodává vědomí
že pohledy se opět potkají
tato myšlenka ukojí svědomí
že ústa se znovu setkají.
Komentáře (1)
Komentujících (1)