Anotace: Štěstí nespočívá na kráse, ani na bohatství, ale v harmonii dvou srdcí, která patří k sobě. -F. Šrámek-
Oči modrýjako nebe
Úsměv ..
jen pro mě Objetí
co hřeje
utěšuje
a
léči duši
...
Moje jediná
stanice štěstí
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?