(Ne)milost
Anotace: taková jedna písnička.. (2015)
Nade vší upřímnost
vychrlil jsem svoje city.
Na milost a nemilost - já,
ze záchvatu absurdity.
V záchvatu prostořekosti
vzpomněl jsem si na to krásné.
Srdce mlátí a bolí kosti,
že duše skoro až zhasne.
Nade vší upřímnost
já vychrlil ti svoje city.
Na nemilost a milost asi
ze záchvatu absurdity.
Musím stát opodál,
neb bych se asi rozsypal,
pročež je mi vše jasné...
Vidím ty potrefené šípem,
všechny,
ale jen nás ne!
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
Komentáře (0)