Anotace: Vzpomínkové snění...
Beru Tvým myšlenkám bič... nezlob se. Pokládám kolem nich modravé kvítky, zklidní je. Pak Ti pošlapu víčka rolničkami smíchu... a Ty je otevřeš... a uvidíš... hle... svítí sluníčko... i pro Tebe ;-)
06.02.2007 19:52:00 | Levandule
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?