Anotace: ...
Pohleď mi do očí
Najdeš tam pouze
To co tě přesvědčí
O mojí touze
Že chtěl bych tě milovat
Líbat a hladit
V tvém srdci přebývat
Však s jistotou
Že ti tam nikdy nebudu vadit
Zeptej se tisíckrát
Čím jsi tak vyjímečná
Nastokrát odpovím
Miluji tvé ticho
I to, jak jsi výřečná
Miluji tvé věty
Kdy šeptáš tiše
Když políbíš moje rty
Vzlétneme výše
Zeptej se na touhu
Co hoří v mé duši
Odpovím, spaluje mé srdce
BOŽE! Jak ti to sluší!
Jak moc jsi překrásná
Toužím být tvým
Spokojený se zavřenými víčky
V tvém obětí spím