Ležím ti u nohou
Anotace: Jsem si jistá že v bitvě vyhrávám. Miluji Tě, lásko, víc jak sama sebe!
Pod pohledem tvým
- Jsem nahá
Pod jazykem tvým
- Snad sladká
Pod dlaní tvou
- Se třesu
Pod touhou svou
- Se nesu
Zaprodám duši krutému ďáblu
Jenom mě miluj tak jako dřív
Opakuj tisíckrát naši válku
...Kdy hádáme se kdo koho miluje víc...
Komentáře (1)
Komentujících (1)