Okamih
Občas ju vídam zo vzdialenosti
svetelnej minúty, alebo dvoch
už zase počúvam - táraš hlúposti
ako vždy, no nech, tak asi až troch
ani nepreháňam, čo o nej viem
krásna je Proxima, hviezda bez mier
typicky ženských, je ohnivá, vriem
keď sa pripomenie dotykom pier
hockedy, hocijak, kde práve som
prichádza za mnou tak ako ja k nej
na dohľad, zakopaný pes je v tom
že len na okamih, ktorý má dej
výboja lásky dvoch odlišných tiel
nechce ma spáliť, skúsil by som zniesť
milostné objatie, ak by vyšiel
pokus na prvý raz, s ňou mať tú česť
Přečteno 318x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Nikita44, Kett, enigman, Akrij8
Komentáře (1)
Komentujících (1)