Anotace: který se o tom už dozvěděl... ale možná neví, že to ještě nepřešlo
A když se ostříhám...vezmeš si mě?Já se nezeptám,neboj se měMám tě ráda příliš (víc než asi myslíš)proto nechci sobec býta opět o tom promluvitBeztak něco tušíš.A já vím, že nechceš...(i když někdy mateša nevím, co zamýšlíš)
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?