TAJEMSTVÍ JEJÍ ESENCE
květinu zavlažil
a její slovo zpíval
plul slunci vonných dešti mil
co v slzy básně skrýval
zahalil tu dívku zas a znova
aby nocí neprochladla
a vesmírná tuze snová
tázala se ze zrcadla
kdy lidské dlani křehké víly chvíle
dají dotek hřání i když mrazíky vět
kdo objeví to slovo roztomilé
s nímž srdce smí to ticho rozechvět
Přečteno 358x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, enigman, Jort, jitoush, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, zdenka, hanele m., ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)