Mystery
Anotace: For a mystery girl with dark hair :)
A tak dál zůstává otisk tvých rukou na mých ramenou
Vzplál na ulici sníh, to díky tobě
Z dálky zní jazz spolu s vůní tvých vlasů
Vše tlumeně, jen tak, potichu.
Až když jsem odhazoval v dál širák a plané třešně
- bylo to o včerejší noci?
Viděl jsem tvé nohy pádící do chladivé vody
a rozčesávající poslední podzimní astry.
A teď přiblížíš se s vnadnými gesty
s prošedivělou nocí, které pomalu plyne čas
s tvými prsty posetými popadaným deštěm
s vůní listopadu a zašlých výkladních skříní.
A kdykoli budu chtít pustit myšlenky na špacír
stačí jen stopa po tvých dokouřených vzpomínkách
Z dálky zní tvůj alt a blyští se havraní vlasy
Vše tlumeně, tiše, jen tak, pro mne.
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, terezkys, Jort, Nikita44
Komentáře (1)
Komentujících (1)