Třeba bude borůvková. :O) Zase krásná J's. ST
05.11.2015 19:39:55 | Tichá meluzína
asi tomu taky zcela nerozumím ... ale přesto se mi líbí ...
a zároveň děsí ...
asi nejvíc mě oslovuje poslední tři řádky
a přišel děs milostného jíní
a do zbylého oka vpíchl něžnou
a věčnou tmu
05.11.2015 11:47:21 | Romana Šamanka Ladyloba