skrz tlustý dno
flašky tequily
pozoruju tenhle svět
oba sme se mýlili
už nevrátíš to zpět
věřili sme na zázrak
bláhoví
a dali sme v sázku
všechno co sme měli
dokonce i lásku
kdosi řekl
ať vsadíme svý boty
tak tady to máš
teď loučíme se
bosi