je tak těžké si přiznat, že miluješ
a když si to přiznáš a uvědomíš si tu změnu
ten zlomek, ten bod, tu chvíli, která přišla
najednou zjistíš,
že nemáš naději na to, aby byla láska opětována
že všechno je vlastně pryč,
a není možnost vrátit čas....
jen chvíle jako sny vyplouvají z momentů, které znáš
vzpomínky....
krásné