Čekání na první sníh
krátím si háčkováním vloček
do duše padl mi splín
a za dveřmi koupelny
utápím se v moři
zamotané bavlny.
Všechna tvá hnusná slova
tlačí mi na plíce
nechci se pro to rvát
to radši vzdám se předem
a jestli pro mě budeš truchlit
nechám už jen na tobě...