Pověz mi zrcadlo, pověz , zda nejkrásnější jsem,
zda má duše čistá jako květ?
Jestli jsem hodná, to pro mě znamená nejvíc.
Zda nikomu neubližuji svým chováním a jestli ty pravé svádím?
Miluje mne někdo? Když ne já se s tím smířím,
neboť pravá láska nečekaně udeří.
kikulinko,Vy jste srdíčko nádherné .-)
04.10.2016 11:59:37 | Tvořilka Lenka
zrcadla bohužel nemluví...jen odpovídají tázavým obrazem..:-/ ;-)
12.11.2015 16:59:43 | GiovaniDaVinci
Co si opravdu přejeme se splní. Chce to jen tu trochu času. V porovnání s vesmírem je to nic. :O)
12.11.2015 07:42:30 | Tichá meluzína